Yalı Çapkını ekibinden muhteşem 29 Ekim kutlaması!

Yalı Çapkını oyuncuları ve ekibi hep birlikte 29 Ekim kutlaması yaptı. Peki Yalı Çapkını 42. bölümde neler yaşandı? Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 43. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını reytinglerde kaçıncı oldu? Yalı Çapkını'nın 40. bölümünde Ferit ve Seyran neler olacak?

Volkan Usta
27 Ekim 2023 - 13:30
Kültür Sanat

Star TV’nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını oyuncuları ve ekibinden muhteşem 29 Ekim kutlamasını içeren video paylaşıldı.

23-10/27/yali-capkini-ekibiyle-cumhuriyetimizin-100-yili-kutlu-olsun-1-4-screenshot.png

Cumhuriyet’in 100. yılı için özel bir video hazırlayan ekip, dizi çekimlerinin yapıldığı yalının bir yanıda büyük bir Türk bayrağı, diğer yanına ise yine büyük bir Atatürk resmi asarak Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladılar.

Yalı Çapkını 43. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin