Yalı Çapkını'ndan Zeytin Ağacı'na transfer! Bu oyuncu diziden ayrılıyor mu?

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını'ndan Netflix yapımı Zeytin Ağacı'na oyuncu transferi olacağı iddia ediliyor. Peki bu hangi oyuncu? Bu oyuncu Yalı Çapkını'na veda mı ediyor? Zeytin Ağacı'nda hangi rolde yer alacak? İşte Yalı Çapkını'ndan Zeytin Ağacı'na transfer olacağı söylenen oyuncu...

ozan
28 Eylül 2023 - 11:50
Kültür Sanat

Atalardan alınan miras ve aile dizilimi üzerine ilerleyen Netflix'in sevilen dizisi Zeytin Ağacı'na, ekranların iddialı yapımı Yalı Çapkını'ndan oyuncu transferi olduğu gündemde. Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu Ferit'in annesi Gülgün'ü canlandıran Gözde Kansu'nun Zeytin Ağacı'nın yeni sezonunda yer alacağı belirtiliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonuna Yalı Çapkını dizisinden bir oyuncu transferi gerçekleşti. Yalı Çapkını'nda rol alan Gözde Kansu, Zeytin Ağacı'nın yeni sezonunda yer alacak.

23-09/28/yali-capkini.jpg

Zeytin Ağacı Netflix‘in en çok izlenen yerli dizilerinden biri olarak sezonu kapatmıştı. Diziye bu sezon, 3 önemli oyuncu daha dahil oldu. Senarist Nuran Evren Şit'in yazdığı Zeytin Ağacı dizisinin 2'nci sezon çekimleri sona ererken, Aytaç Şaşmaz ve Nilüfer Açıkalın'ın katkılarını sunduğu bu sezonda yeni oyuncular da dizideki yerini aldı.

Kadroya katılan yeni isimler arasında dikkat çekenlerden biri ise Yalı Çapkını'nın Gülgün’ü Gözde Kansu. Diğer yeni oyuncular ise Ali İpin ve Selen Uçer olacak.

23-09/28/yali-capkini.jpeg

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz‘ın hayat verdiği Ada, Leyla ve Sevgi’nin geçmişle hesaplaşmasının üzerinden olaylara yer veren Zeytin Ağacı'nın 2'nci sezondaki ilk bölümlerini Burcu Alptekin yönetmiş, Yalı Çapkını dizisinin başlamasıyla yerini, yönetmen Erdem Tepegöz'e bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise yeniden Burcu Alptekin yönetmenliğinde dizinin yeni sezonu tamamlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin