Yalı Çapkını'nın 10. Bölümünden bomba fragman! Ferit sonunda baba mı oluyor?

Star Tv'ni sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın 10. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yalı Çapkını'nın 10. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını'nın 9. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını'nın 10. bölümünde Seyran ve Ferit arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
23 Kasım 2022 - 10:17
Kültür Sanat

Star'ın başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizinin yeni bölümü yine izleyicisini ekran başına bağlayacak gibi gözüküyor. Peki Yalı Çapkını'nın 10. bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

22-11/23/yalic.jpg

Suna korkuyla da olsa baba evine geri dönüyor. Yarım kalan Seyran-Ferit çiftinin aralarındaki iddialı masa tenisi maçının galibi kim olacak? Kazanan üniversite hayali olan Seyran mı? Yoksa Seyran'dan çocuğu olmasını isteyen Ferit mi? Heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor!

22-11/23/yalica.jpg

YALI ÇAPKINI'NIN 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Seyran Ferit’ten Suna’yı kurtarması için yardım ister. Ferit ise Suna’yı kaçırma planı yapar. Kazım’dan habersiz yaptıkları planı hayata geçirirler. Kazım ise Suna’nın kaybolduğunu anlayınca hıncını Esme’den çıkarır. Suna’nın konağa nasıl gireceği ise başka bir çetrefilli konudur.

Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle 25 Kasım Cuma günü Star’da!

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin