Yalı Çapkını'nın 15. Bölümünde SeyFer sonunda barışıyor!

Star'ın başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 15. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Peki Yalı Çapkını'nın 15. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını 14. bölümde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını'nın 15. bölümünde Ferit, Seyran'ı kaçırıyor!

Volkan Usta
29 Aralık 2022 - 11:40
Kültür Sanat

Star'ın rekortmen dizisi Yalı Çapkını 15. bölümüyle izleyicisini heyecanlandırmaya geliyor. Yayınlanan fragman sonrası Yalı Çapkını hayranları dizinin yayın gününü merakla beklemeye başladı. İşte detaylar!

22-12/29/yalicapkni.jpg

YALI ÇAPKINI 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gitmekte olan Ferit'i durdurmak için öpen Seyran'ın tüm çabası boşa gitt. Bu öpücük Ferit'i geri döndürmedi. Öte yandan Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılınca Ferit geri dönmek zorunda kaldı. Kritik durumu atlatarak eve çıkan Halis Ağa'nın da Seyran'dan bir isteği oldu. Ferit'le kavga eden Seyran babasının onu almaya gelmesiyle yalıdan ayrıldı ve babasının evine döndü.

22-12/29/yalic.jpg

YALI ÇAPKINI 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit'in Seyran'ı babasının evinden zorla götürmesiyle araları düzelen ikili, tüm aileyi bir araya getirerek Halis Ağa ve Kazım arasındaki dargınlığa da bir son verir.

22-12/29/yalicap.jpg

Kocaman bir sofranın etrafında toplanan tüm aile hepe beraber yılbaşına girmeye hazırdır.

22-12/29/yalicas.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin