Yalı Çapkını’nın 2. sezon çekimleri ne zaman başlıyor? Yeni sezonda neler olacak?

İlk sezonuyla reytinglere damgasını vuran Star'ın fenomen dizisi Yalı Çapkını 2. sezonuyla da başarısını sürdürmek istiyor. Peki Yalı Çapkını sezon finalinde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın gelecek sezonunda neler olacak? Yalı Çapkını yeni sezona kimler rol alacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını'nın 36. bölüm izle!

Volkan Usta
27 Haziran 2023 - 10:02
Kültür Sanat

Star'ın reyting rekorları kıran fenomen dizisi Yalı Çapkını ilk sezonuyla oldukça büyük bir etki yarattıktan sonra sezona ara vermişti. Peki 2. sezon için çalışmalar ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını ilk sezonuyla büyük ses getirmiş cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmuştu. 

23-06/27/88493.jpg

2. sezonu sabırsızlıkla beklenen dizinin şekimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı Yalı Çapkını’nın 15 Ağustos'ta sete çıkması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin