Yamaç'ı kim vurdu? Çukur bu akşam başlıyor!

Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 3 haftalık aranın ardından nihayet ekranlara dönüyor. Yamaç'ı kim vurdu? soru da artık cevap buluyor!

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 10:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, show ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur nihayet geri dönüyor. 

Ekonomik nedenlerle TRT hariç her kanalda 3 haftalık dizi arası yaşanırken, diziler o araya ardında birçok soru işareti bırakarak girdiler. O sorulardan biri de Çukur dizisinde Yamaç'ı kim vurdu? oldu.

19-01/21/yamac-cukur.jpg

Çukur yeni bölümde neler olacak? Yamaç'ı kim vurdu?

Bu akşam 2. sezonun 16. bölümüyle ekranda olacak olan Çukur dizisinde: Aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçecekler. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele edecekler.

Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur’u bulamayacaklar. Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyecek. Yamaç’ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi sorularının cevabı merakla beklenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin