Yan Oda 1. bölümüyle bu akşam Star'da başlıyor! Yan Oda oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Star’ın iddialı senaryo ve kadrosuyla merakla beklenen yeni dizisi Yan Oda bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelme hazırlanıyor. Yan Oda dizisi oyuncuları kimlerdir? Yan Oda dizisi konusu nedir? Yan Oda 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Yan Oda dizisi hangi gün başlıyor? Yan Oda Sevgi kimdir? Şevval Sam kimdir? Yan Oda Fikret kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Yan Oda Nurcihan kimdir? Nazan Kesel kimdir? Yan Oda Cevale kimdir? Melek Baykal kimdir? Yan Oda Taylan kimdir? Onur Seyit Yaran kimdir? Yan Oda'nın Şelale'si Derya Pınar Ak kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
09 Mart 2024 - 12:00
Kültür Sanat

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu "Yan Oda" dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Yan Oda dizisi konusu nedir? Yan Oda oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Yan Oda dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Yan Oda dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Sevgi (Şevval Sam): Şelale'nin annesi ve Fikret Alabey'in yeni evlendiği eşidir. Hastalık hastası ve neredeyse yatağa bağımlı bir annenin kızı olarak dünyaya gelmiş, ufak yaşta annesiyle ve ev işleriyle baş etmek zorunda kalmıştır.

Fikret (Caner Cindoruk): Ünlü ve başarılı iş insanı, Alabey ailesinin görünen yüzüdür. Doğuştan gelen yetenekleri ve zekası hiç çaba göstermeden gözde evlat olmasını sağlamıştır. Taylan'ın babası, Sevgi'nin ise yeni eşidir.

Nurcihan (Nazan Kesal): Alabey ailesinin başı, Taylan'ın babaannesidir. Babasından kalan mirası ailesi için kullanarak aileyi zor bir durumdan kurtarmış ve aile serveti üzerinde söz sahibi olmuştur.

Cevale (Melek Baykal): Şelale'nin hastalık hastası olan anneannesidir. Hayatta hiçbir şeyden memnun olmaz, hep en kötüyü düşünür... Zaman içerisinde tüm huysuzluklarına ve kötü sözlerine rağmen ailesini nasıl da çok sevdiği ortaya çıkacaktır.

Taylan (Onur Seyit Yaran): Alabey ailesinin veliahti, Fikret'in oğludur. Taylan doğduğundan beri ayrıcalıklı bir çocuk olarak büyümüş, yaramazlıkları akran olan kuzenine göre hep göz ardı edilmiştir. Lüksü seven ve sadece eğlencesine yaşayan bir tiptir.

Şelale (Derya Pınar Ak): Cevale'nin torunu, Sevgi'nin kızıdır. Hastalık hastası anneannesi, sosyal fobisi olan teyzesi ve otoriter, baskıcı, şekilci annesi sebebiyle zor bir çocukluk geçirmiştir.

Pervin (Derya Karadaş): Nurcihan'ın kızı, Selim'in eşidir. Hep ailesine yakışır bir evlat olabilme motivasyonu ile büyümüştür. Evliliğini de bu motivasyonla gerçekleştirmiş, ailenin ihtiyaçlarına uygun, kolayca kontrol edebileceği biriyle evlenmiştir.

Ferhan (Bülent Polat): Taylan'ın amcası, Alabey ailesinin pek de hoşnut olunmayan oğludur. Ferhan, abisi Fikret'i kiskanarak büyümüştür. Aileye karşı tepkisini kuralları çiğneyerek ve ailesinden sürekli uzaklaşarak göstermiştir.

Selda (Nezaket Erden): Şelale'nin teyzesi, Sevgi'nin kardeşidir Değersizlik duygusu o kadar fazladır ki yeni birileriyle tanışmaktan odu kopmakta, tanıdığı üç beş kişiyle de konuşurken gözlerine bakamamaktadır.

Selim (Mehmet Bilge Aslan): Anıl ve İdil'in babası, Alabey ailesinin damadıdır. Ailesinin üzerine sinen sınıfsal eziklik Selim'e de sirayet etmiştir. Bu sebeple kendini Alabey ailesinin Üyelerinden daha altta görür. Karar adami değil, görev adamıdır.

Anıl (Samet Kaan Kuyucu): Taylan'ın kuzeni, Selim ve Pervin'in oğludur. Anıl hep farklı bir çocuk olmuştur. Birlikte büyüdüğü Taylan'ın gölgesinde kalmaktan rahatsız olmuş, onun hep gözde olmasının sebebini anlayamamış ve kendisini çevresindekilerden hep farklı hissetmiştir.

İdil (İrem Kübra Bakırtaş): Taylan'ın kuzeni, Selim ve Pervin'in kızıdır. İdil küçüklüğünden beri annesinin kısıtlamalarıyla büyümüş, annesinden istediği sevgiyi alamamıştır. Belli etmese de kilolarıyla alakalı eleştiriler ruhunda derin yaralar açmaktadır.

Simten (Nazlı Çetin): Taylan'ın sevgilisidir. Çocukluğundan beri Alabey konaklarında yaşamaktadır. Kız kardeşi Mihre gibi Anıl ve Taylan'la çocukluk arkadaşıdır.

Mihre (Nilsu Yılmaz): Anıl'ın sevgilisidir. Çocukluğundan beri Alabey konaklarında yaşamaktadır. Kız kardeşi Simten ile birlikte Anıl ve Taylan'ın çocukluk arkadaşıdır.

Yan Oda yeni bölümleriyle her cumartesi Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin