Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün Bir Doğu Masalı dizisi ile görüşüyor!

Unutulmaz diziler arasına giren Yaprak Dökümü'nün usta ismi yeni bir dizi ile karşımıza çıkacak.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2019 - 16:05
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının unutulmaz dizisi Yaprak Dökümü'nün başarılı karakterlerinden Ali Rıza beyi canlandıran usta oyuncu Halil Ergün yeni bir dizi ile anlaşma aşamasında.

19-07/16/hali-er.jpg

TRT1 ekranları için ÜS Yapım tarafından hazırlanan Bir Doğu Masalı adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi gibi başarılı isimlerin kadroda olduğu konuşulan dizi için yeni isimler de anılmaya başladı. 

Çekimleri Antep'te yapılacak olan dizinin kadrosunda ismi geçen bir diğer isim de Uğur Yücel oldu. Son rol aldığı birkaç dizisi reyting sonuçlarına yenik düşen başarılı oyuncu Yücel'in Bir Doğu Masalı dizisinde rol alıp almayacağı henüz kesinleşmedi. 

19-07/16/hali-ergun.jpg

Dizinin kadrosuna dahil olacağı ve anlaşma aşamasında olunduğu iddia edilen diğer bir isim de Halil Ergün oldu. Başarılı oyuncu Ergün'ün imza atması durumunda yeni sezonda TRT1 ekranlarında usta oyuncu izleyici karşısına çıkacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin