Yaprak Dökümü'nün Şevket'i Caner Kurtaran Tek Yürek dizisinde!

Yaprak Dökümü dizisinde Şevket karakterini canlandıran oyuncu Caner Kurtaran Tek Yürek'te!

Nurşah
07 Mart 2019 - 17:33
Gündem

TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin kadrosunda yeni isimler göreceğiz... Yaprak Dökümü ile dikkatleri üzerine çeken Caner Kurtaran Tek Yürek dizisinde!

 19-03/07/tek-yurek-dizi-caner-kurtaran.jpg

Tek Yürek'te Yaprak Dökümü rüzgarı!

2005 senesinde Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve yayında kaldığı süre boyunca beğeni toplayan Yaprak Dökümü'nde Şevket karakterini canlandıran Caner Kurtaran Tek Yürek dizisi ile izleyici karşısına çıkacak...

 19-03/07/tek-yurek-caner-kurtaran.jpg

Perşembe akşamları ilgiyle takip edilen Tek Yürek'te Halit'in geçmişten kalan bir arkadaşı olarak karşımıza çıkacak olan Caner Kurtaran'ı son olarak Kalbimdeki Deniz dizisi ile ekranlarda görmüştük... Sevilen dizi Tek Yürek merakla beklenen 5. bölümü ile 14 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de TRT 1'de izleyici karşısında olacak...

Tek Yürek 5. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin