Yaren Özgün Yasak Elma dizisine Şirin karakteri ile katıldı!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinde Yaren Özgün'ü Şirin karakteri ile izleyeceğiz...

Nurşah
11 Mart 2019 - 15:51
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamlarının entrika ve dram dolu sevilen dizisinin yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Büyük bir merakla beklenen ilerleyen bölümlerinde diziden bir karakterle vedalaşacağız. Bu ayrılığın yanında Yasak Elma kadrosundaki yeni bir karakter de izleyicilerin dikkatini çekecek!

19-03/11/yasak-elma-sirin.jpg

Yasak Elma'da beklenmedik gelişmeler 

Yasak Elma'nın ilerleyen bölümlerinde Kemal karakterini canlandıran Sarpcan Köroğlu diziye veda edeceği düşünülüyor. Yıldız'ın eski eşi olarak kadroya dahil olan Sarpcan Köroğlu'nun vedası izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı bile...

Tüm bunlar olurken Caner'e aşık olan Şirin de dikkatleri üzerine çekecek. Diziye ayrı bir renk katan Şirin karakteri ise Aydın Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Yaren Özgün tarafından canlandırılıyor. Daha önce çeşitli tiyatrolarda rol alarak sahneye çıkan Yaren Özgün izleyicinin beğenisini kısa sürede kazanacak gibi görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin