Yargı 57. Bölümüyle yine Pazar gününün en çok konuşulan dizisi oldu!

Kanal D'nin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nın yer aldığı Pazar fenomeni Yargı dizisi, 57. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yargı 57. bölümde neler oldu? Yargı 58. bölümde neler olacak? Yargı 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı 57. bölüm izle! Yargı 58. bölüm fragmanı izle!

Volkan Usta
20 Mart 2023 - 12:18
Kültür Sanat

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 57’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi gece boyu #Yargı etiketiyle sosyal medya listelerinde üst sıralarda yer alırken, diziye tekrar giriş yapan Yurdaer Okur ise sosyal medyadan övgü dolu mesajlar aldı.

23-03/20/yargi_576.jpg

Özge, kendisinin öldürmeye gelen mafyanın adamlarını fark ederek arka balkondan kaçtı. Özge büyük bir korku içinde sokaklarda koşarken diğer tarafta Eren çıkan DNA sonucundan Kesik’i öldürenin Özge olduğunu öğrenip evine onu almaya gitti.

23-03/20/yargi_5732.jpg

Evin halini görüp ortada bir terslik olduğunu anladıkları sırada Özge, Ilgaz ve Ceylin’in karşısına çıktı. Ilgaz’a Kesik’i kendisinin öldürdüğünü itiraf ederken gömmede kendisine Ceylin ve Osman’ın yardım ettiğini söylemedi.

23-03/20/yargi_5723.jpg

Derya adliyede Pars’ın odasına gittiğinde Pars’ın yerinde Turgut Ali’yi buldu. Bu esnada bir dükkanda bulunan kesik elden haberdar olan Ilgaz Eren’le birlikte olay yerine gitti.

23-03/20/yargi_5716.jpg

Ceylin telefonda Osman’ı dikkatli olması konusunda uyarırken Parla babasının telefon konuşmasını duydu. Ömer bir kez daha Ceylin’in karşısına çıkarken onu öğle yemeğine çıkardı. Ömer hakkında bilgi edinmeye çalışan Ceylin, Ilgaz’la telefon konuşmasında Ömer’le yemekte olduğunu söyledi.

23-03/20/yargi_5725.jpg

Bu duruma çok gerilen Ilgaz mekana giderek Ceylin’i masadan aldı. Pars’ın mobese kayıtlarını incelerken aracında bir kadın ve bir çocuk daha olduğunu gördüler. Bulunan elin Pars’a ait olup olmadığından emin olmak isteyen Ilgaz ve Eren Derya’nın evine giderek Pars’ın diş fırçasını gizlice aldılar.

23-03/20/yargi_5718.jpg

Ertesi gün bunu fark eden Derya büyük panik içinde emniyete gelerek her şeyi öğrenmek istediğini söyledi. Eyüp’ün bilgilerine ulaşmak için kahvede kaldığı odaya giren Parla Eyüp’e yakalandı. Mafya lideri yakalanıp emniyete sorguya getirildiğinde yanına önce Ilgaz girdi. Ilgaz adama amacını sorarken adamın derdinin Ilgaz’la olduğunu ve tüm sevdiklerini elinden alacağını söylemesi bundan sonra olacaklara dair merakı artırdı.

23-03/20/yargi_5713.jpg

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin