Yargı yeni sezonuyla bu akşam başlıyor! Ilgaz ve Ceylin arasında neler olacak?

Kanal D'nin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı sevilen dizisi Yargı 3. sezonuyla bu akşam ekrana merhaba diyor. Yargı yeni sezonda neler olacak Yargı'nın konusu ne? Yargı'nın 3. sezonunda neler yaşanacak? Kaan Urgancıoğlu kim? Pınar Deniz kim? Yargı ne zaman başlıyor? Yargı 3. sezonda kimler rol alacak? Yargı 3. sezonun konusu ne? Yargı nerede çekiliyor?

Volkan Usta
24 Eylül 2023 - 13:38
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı’nın, üçüncü sezonu bu akşam başlıyor. Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümlerinden yayınlanan tanıtımlar oldukça beğenilmişti.

23-09/22/img_2283.jpg

Yeni sezon başlangıcında Ilgaz ve Ceylin’in tartıştığı anlar ikili arasında neler yaşandığına dair merakı artırırken ortaya çıkan yeni bir cinayet ise gerilimi yükseltiyor.

23-09/22/img_2307.jpg

Bu akşam yayınlanacak bölüme başarılı sanatçı Funda Arar konuk olurken, Arar’ın prova yaptığı esnada enstrümanların taşındığı kutunun içinden ceset çıkması ortalığı karıştırıyor.

23-09/22/funda-arar-yargi.jpg

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerden oluşan başarılı kadroya yeni sezonda Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oluyor.

23-09/22/img_2295.jpg

Yargı’nın heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin