Yasak Elma 36. bölümde Halit, Yıldız ve Kemal'i basıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da yine heyecan doruğa çıkıyor! Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Fox ekranlarının pazartesi akşamları vazgeçilmez haline gelen dizisi Yasak Elma'nın 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan tanıtım, heyecanın doruğa çıkacağını gösterdi. 

19-03/06/ysak-elma.png

Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri ile Sarpcan Köroğlu'nun canlandırdığı Kemal karakterinin arasındaki gizemli ilişki ortaya çıkmak üzere. 

Yasak Elma 36. bölümde neler olacak?

Yasak Elma dizisinin 36. bölümünde: Yıldız, Zehra ile evlenen Kemal'i son kez konuşmak üzere bir yere çağırıyor. Rezervasyonu da Kemal'in adına yapan Yıldız'ın bu planı, Ender'in kardeşi Caner tarafından öğrenilerek Ender'e aktarılıyor. 

19-03/06/ender.png

Bu durumu sonun başlangıcı olarak değerlendiren Ender, eline geçen fırsatı kaçırmayacak ve ikiliyi takibe alacaktır. Kemal'in eşi Zehra ve Yıldız'ın eşi Halit'i yanına alan Ender, olanları onlara göstermek için oldukça heveslidir. 

O sırada otel odasında konuşan Yıldız, Kemal'e onu hâlâ çok sevdiğini söylerken, ikili yakınlaşmaya başlıyor. Tam o sırada tehlikeli üçlünün çaldığı kapıyı açan Yıldız, "Ben artık rol yapmaktan çok yoruldum" diyerek aslında bile isteye ilişkilerini ortaya çıkaracaktır. 

19-03/06/yasak-elma.png

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı buradan izleyebilirsiniz.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin