Yasak Elma bu akşam son kez ekrana geliyor! Finalde neler olacak?

FOX'un başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı fenomen dizisinin final günü geldi çattı. Peki Yasak Elma 176. bölümde neler oldu? Yasak Elma'nın 177. bölümünde neler olacak? Yasak Elma ne zaman final yapıyor? Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek? Yasak Elma'nın final bölümünde neler olacak? Yasak Elma 176. bölüm izle!

Volkan Usta
05 Haziran 2023 - 11:45
Kültür Sanat

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği ve altı sezondur büyük beğeniyle izlenen FOX’un “Yasak Elma” dizisi bu akşam son kez ekrana gelecek.

İLGİLİ İÇERİK

Fox'un sevilen fenomen dizisi Yasak Elma artık ekran hayatını bitiriyor. Geçen hafta finali ile ekrana gelmesi beklenen dizi yayınlanmayarak sevenlerini bir hayli heyecanlandırsa da bu hafta yayınlanacak finaliyle hayranlarını bir meraklandıracak gibi gözüküyor.

23-06/04/yasak-elma-7.jpg

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı; Sevda Erginci, Melisa Doğu, Şebnem Dönmez, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahadır Memili, Vildan Vatansever gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizi Yasak Elma, 177. bölümüyle ekran serüvenini tamamlıyor. 

23-06/04/yasak-elma-5.jpg

Yasak Elma”, bu akşam final bölümüyle saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin