Yasak Elma Dizisine Çok Konuşulacak İsim Dahil Oluyor

Yasak Elma dizisine çok ünlü bir isim daha katılıyor. Dizinin yeni kadın oyuncularından biri olacak olan o isim kim? Dizideki rolü ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
08 Ağustos 2021 - 00:37
Gündem

Yasak Elma dizisinin 5.sezonu için her şey hazır. Artık yeni sezon için çekimlere geçilmesi bekleniyor. Haliyle karakterler de bir bir ortaya çıkıyor. Kim ayrılır ya da kim kalır sorularından çok artık kim geliyor sorularını soruyoruz. Şu ana kadar diziye 3 isim katılacağı ortaya çıkmıştı. Diziye katılacağı ortaya çıkan bu isimlere bir yenisinin daha eklendiği açıklandı.

Üstelik bu yeni isim öyle çok fazla projelerden tanıdığımız bir isim değil. Oyunculuk kariyeri noktasında çok önemli bir adım atacağı söylenen o isim Yasmin Erbil olacak.

Yasak Elma Dizisine Yasmin Erbil Katılıyor

Mehmet Ali Erbil’in kızı olarak tanıdığımız ve sosyal medya fenomenlerinden biri olarak bildiğimiz Yasmin Erbil yeni sezonda dizide yer alacak olan isimlerden biri olacak. Ünlü ismin nasıl bir karaktere hayat vereceği konusunda da bilgiler var.

Yakın zamanda diziye Biran Damla Yılmaz katılacak demiştik. Diziye katılacağı söylenen ünlü oyuncu, dizide Kumru karakterini canlandıracaktı ve iyi bir ailenin kızı olarak öne çıkacaktı. Hikayede de bu konuda değişiklikler olacak deniyordu. İşte yeni karakterde Kumru karakteri ile bağlantılı olacak.

21-08/08/yasmin-erbil-yasak-elma.jpg

Yasmin Erbil, Kumru karakterinin sırdaşı ve arkadaşı olan Canan karakterini canlandıracak. Ünlü isim dizide aktif olarak rol alacak deniyor. Yani sahne sayılarının da hatırı sayılır bir şekilde fazla olacağı konusunda bilgiler var.

Daha önce birkaç projede yer aldığını gördüğümüz Yasmin Erbil’in, Yasak Elma dizisiyle beraber öne çıkmasını bekliyoruz. Eğer oyunculuk performansı da başarılı bulunacak olursa ve ünlü isim dizide öne çıkarsa, daha birçok yapımda artık Yasmin Erbil’i de aktif olarak görebiliriz gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin