Yasak Elma dizisinin Halit'i Talat Bulut sonunda isyan etti!

Yasak Elma dizisinde Halit karakterini canlandıran Talat Bulut, Hande Ataizi ile yaratılan gündeme isyan etti. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 14:41
Magazin

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Fox'un sevilen dizilerinden Yasak Elma, geçtiğimiz sene büyük iddialar ile gündeme gelmişti. 

Halit karakterini canlandıran oyuncu Talat Bulut, set çalışanlarından bir kadını taciz ettiği iddiası ile aylarca gündeme kalmış, başka oyuncular da bu iddialara katılarak kendilerine de yapıldığını iddia etmişti.

O iddia sahiplerinden biri de Hande Ataizi'ydi. Hande Ataizi, çok uzun yıllar önce kendisinin de benzer bir durumu Bulut tarafından yaşadığını iddia ederek gündeme gelmişti. 

19-02/04/yasakk.Jpeg

Bu iddialar henüz gündemden düşmüşken, oyuncu Hande Ataizi'nin Yasak Elma dizisinde rol alacağı iddiaları kulislerde konuşulmaya başladı. İddiaların üzerine de Hande Ataizi'nin Yasak Elma dizisinde rol almak istediği, kendisini diziye yakıştırdığına ilişkin haberler çıktı. 

Yasak Elma dizisinin Halit'i Talat Bulut da sosyal medya üzerinden bu iddilar üzerinden bir açıklama video paylaştı. Paylaştığı videoda oldukça sinirli olduğu görülen Bulut önce Ataizi'ni ardından da medyayı suçlayan sözler söyledi.

19-02/04/screenshot_1-1549279987.png

"Herkese merhaba. Eyy tüm magazinciler, sosyal medyadaki magazin sayfaları, klavye delikanlıları, troller. Beni iyi dinleyin. Kurduğunuz her gereksiz cümle arasına adımı koymaktan vazgeçin. Kadın ortaya çıkıyor, "19 yıl önce ben böyle bir itirafta bulunmadım Talat Bulut ile ilgili" diyor. "Onu gazeteciler uydurdu" diyor. Peki heey sizler! Neden o kadına sormuyorsunuz "19 yıldır bununla besleniyorsunuz. Madem yalan haberdi, niye bu kadar beklediniz? Niçin beklediniz?" sorgulasanıza. Hadi! Ya da bu söylemi görmezden ve duymazdan mı geliyorsunuz? Yapmayın bunu. Yapmayın. Bana iftira atanlar yavaş yavaş itirafta bulunuyor. Ben sabırlı adamım, beklerim. Zaman uzun. Acele etmemize gerek yok. Ama siz acele edin ve sorgulayın. Tamam? Benimle uğraşmayın artık, yeter!"

İşte o açıklama:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin