Yasak Elma Leyla'nın kocası Hilmi (Cavit Çetin Güner) kimdir? yaşı, dizileri...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Hilmi karakteri kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri...

Merve Mutlu
05 Kasım 2019 - 13:40
Yeni Bölüm

Kadrosunda Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi isimleri bir araya getiren başarılı Fox dizisi Yasak Elma'nın kadrosundaki bir konuk oyuncu dikkat çekti. Yasak Elma Hilmi kimdir? İşte tüm merak edilenleri.. 

Yasak Elma Hilmi kimdir?

19-11/05/hilmi-kimdir-yasak-elma.jpg

Hilmi, kendisini herkese Leyla olarak tanıtan Ayşe'nin kocasıdır. Tam bir sosyopat olan Hilmi, yıllarca Ayşe'ye türlü eziyetler yaparak kendi aşağılık kompleksinin cezasını ona ödetmiştir. 

Yasak Elma dizisinde Hilmi karakterini Cavit Çetin Güner canlandırmaktadır.

Cavit Çetin Güner kimdir?

19-11/05/cavit-cetin-guner.jpg

21 Şubat 1986 yılında doğan oyuncu Eğitime Ziyapaşa İlköğretim Okulu'nda başlayıp, Kurtuluş Lisesi'yle devam etti. Lise hayatı ortaöğretimdeki gibi mutlu geçmemişti. Kanser olan annesini kaybetti (2000), derken sınıfta kaldı (2001). Liseyi bitirdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü öğrencisi oldu (2003). Çalışmaya 6 yaşında su satarak başlamıştı. Daha sonra komilik, tezgahtarlık, pastanelerde çıraklık ve gece bekçiliği, ekmekçi çıraklığı hatta yağ ve un toptancısında hamallık dahi yaparak okul harçlığını kazandı. Çetin Hayat Bilgisi'nin ardından Yalancı Yarim adlı diziyle kariyerine devam etti. Bu dizide Bülent Kayabas, Barış Akarsu, Merve Sevi, Ünal Gümüş, Ayşe Kökçü gibi isimlerle birlikte çalıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin