Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak? Eda Ece'den açıklama geldi...

Yasak Elma ne zaman yeni sezon ile ekranlara gelecek? Dizinin başrol oyuncularından Eda Ece merakla beklenen bu sorunun cevabını açıkladı!

Nurşah
12 Temmuz 2018 - 12:26
Magazin

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma geçtiğimiz ay yayınlanan 12. bölümü ile sezon finali yaparak kısa bir süreliğine izleyicilerine veda etmişti... Entrika dolu konusu ve başarılı oyuncuları ile gündeme gelen Yasak Elma ne zaman başlayacak? Dizinin Yıldız karakterini canlandıran başrol oyuncusu Eda Ece yeni sezon başlangıç zamanını açıkladı!

18-07/12/yasak-elma-eda-ece-aciklama.Jpeg

Eda Ece'den Yasak Elma açıklaması

Sezon finalinin ardından Talat Bulut'un set çalışanını taciz ettiği iddiaları ile sıklıkla gündeme gelen dizinin devam edip etmeyeceği büyük bir merak konusu olmuştu. Gün geçtikçe farklı cephelerden gelen açıklamalarla giderek büyüyen olay, en sonunda yargıya intikal etti. 

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Eda Ece izleyicilerin kafasını karıştıran Yasak Elma dizisinin yeni sezonu ile ilgili açıklamalarda bulundu:

Yasak Elma dizisinin çekimlerine 15 Ağustos gibi başlıyoruz, Eylül ayının ilk haftası gibi de yayınlanacak. Tatil için İngiltere’de bir süre vakit geçirdim, geldim. Dizinin çekimler başlayana kadar evde dinlenebilirim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin