Zuhal Olcay'a hakaret suçundan hapis cezası verildi!

Ünlü sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret suçundan hapis cezası verildi...

Nurşah
12 Temmuz 2018 - 16:24
Magazin

Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir mekanda Cumhurbaşkanı'na hareket ettiği gerekçesi ile yargılanan Zuhal Olcay davasında nihai karara varıldı! Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı ve oyuncularından olan ünlü isme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile 11 ay 20 günlük hapis cezası verildi... Şok gelişme ile ilgili ayrıntılar haberimizde!

18-07/12/zuhal-olcay-hapis.jpg

11 ay 20 günlük hapis cezası kararı!

Kendisine verilen 10 aylık cezanın ardından Erdoğan'ın avukatları suçun alenen yapıldığına işaret ederek cezanın artırılması talebinde bulundular. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarının aleniyet unsurunun göz önünde bulundurulması talebinin üzerine yeniden yargılanan Zuhal Olcay, "Fevren yapılmış bir harekettir. Verilen kararın kaldırılmasını, beraat kararı verilmesini isterim. Aksi kanaatteyseniz, ceza verilecekse paraya çevrilmesini isterim" diyerek kendisini savundu.

Mahkeme heyeti, Olcay'a yerel mahkemece verilen 10 aylık cezayı kaldırarak 11 ay 20 günlük bir ceza verdi. Zuhal Olcay'ın bu olayın ardından duyduğu pişmanlık, yaşı ve ekonomik durumu gibi etmenler de göz önünde bulundurularak verilen hapis cezası 1 yıl 6 ay süresince ertelendi... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin