Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu mu?

Nurşah
15 Ağustos 2018 - 15:19
Yeni Bölüm

Sezon ortasında başlamasına rağmen reyting listelerinde başarılı bir duruş sergileyerek yayınlandığı her bölüm ile yükselerek birinciliğe ulaşan Yasak Elma dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Sevilen dizi ne zaman başlayacak? 

18-08/15/yasak-elma-yeni-sezon.jpg

Yasak Elma yeni sezon ne zaman?

Başrollerinde Şevval Sam, Onur Tuna, Talat Bulut ve Eda Ece'nin yer aldığı Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yapmış ve izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda Talat Bulut'un set çalışanlarından birisine yönelik tacizde bulunduğu iddiaları ile sık sık gündeme gelen sevilen dizinin akıbeti de izleyiciler tarafından oldukça merak edilmişti...

Sevilen dizi bayramdan sonra sete çıkacak... Büyük bir merakla beklenen Yasak Elma dizisinin yeni sezon bölümleri ise Eylül ayının ilk haftalarında izleyici karşısında olacak! Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre Yasak Elma 10 Eylül'de kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin