Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar yeni dizisi ile ekranlarda olacak!

Fox ekranlarının sevilen dizisinde rol alan oyuncudan yeni proje geliyor.

Merve Mutlu
31 Temmuz 2019 - 13:06
Magazin

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın paylaştığı Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'da Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar, sevilen diziden ayrılmıştı. Oyuncu yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlara dönecek. 

19-07/31/aysegul-cinar.jpg

İlgiyle izlenen ve çok çarpıcı bir sahne ile ekran macerasına ara veren Yasak Elma'nın yeni sezonunda bazı oyuncular dizide olmayacak. Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin ardından diziden ayrılan isimlerden biri de Ayşegül Çınar oldu.

19-07/31/yasak-elma-lila.jpg

İlk olarak Ulan İstanbul dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan ve İstanbullu Gelin dizisiyle üne kavuşanizinin Lila'sı, Uçankuş TV'ye konuşan Çınar, “Oynadığım diziden ayrıldım, yeni projelerim var. Yeni dizi teklifleri var, onun için görüşmeye gidiyoruz” açıklaması yaptı. Hangi projede oynayacağı henüz kesinleşmeyen isim, görüşmelerde olduğunu, seçim yapacağını ve bu sezon ekranlarda olacağının müjdesini de sevenlerine verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin