Alp Navruz ve Gülper Özdemir'den anlamlı ziyaret!

Sevilen ve başarılı oyuncular Alp Navruz ve Gülper Özdemir anlamlı bir ziyarette bulundular...

Nurşah
31 Temmuz 2019 - 13:18
Gündem

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncuları Alp Navruz ve Gülper Özdemir geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret ile gündeme geldiler... İşte detaylar...

19-07/31/alp-navruz-gulper-ozdemir-hayvan-barinagi-ziyaret.jpg

Alp Navruz ve Gülper Özdemir'den hayvan barınağına ziyaret

Elimi Bırakma dizisinin başarılı başrol oyuncusu Alp Navruz ve Sen Anlat Karadeniz'in kadrosuna sezon sonunda dahil olan sevilen oyuncu Gülper Özdemir'den anlamlı bir ziyaret geldi! Sevilen iki oyuncu, geçtiğimiz gün Yedikule hayvan barınağına gerçekleştirdikleri ziyaretle; "Satın alma sahiplen" diyerek küçük dostlarımızla hoşça vakit geçirdiler.

19-07/31/alp-navruz-hayvan-barinagi-ziyaret.jpg

Alp Navruz, konu ile ilgili olarak şu sözleri söyledi:

Barınak ziyaretimizde tüm canlıların ortak dilinin olduğunu gördük. Talihsiz hikayelerine üzüldüğümüz kadar onları ailesi gibi sahiplenen gönüllüleri gördükçe mutlu da olduk. Farkındalık için katkımız olması adına onlara zaman ayırmak istedik'' dedi. Güzel oyuncu Özdemir ise “ Onların layık hayata kavuşabilmeleri için herkesin desteğine ihtiyaçları var. Burada satın alınamayacak bir mutluluk yaşıyoruz…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin