MasterChef'in yeni jüri üyelerini Acun Ilıcalı paylaştı!

tv8'in sevilen yemek programı MasterChef yeni sezona hazırlanıyor.

Merve Mutlu
31 Temmuz 2019 - 15:05
Magazin

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu ve yurt dışındaki formatları Türkiye'ye uyarlaması ile büyük başarı elde ettiği tv8 kanalı yeni sezon için hazırlıklarına devam ediyor. Kanalın sevilen yemek yarışması MasterChef de yeni sezonda ekrandaki yerini alacak. 

19-07/31/masterchef.jpeg

Sevilen yarışmanın 2. sezon jüri üyelerinde büyük bir değişiklik yaşandı. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile programın kamera arkasından çekim yapan Ilıcalı, yeni jürisini de böylece duyurmuş oldu.

19-07/31/danilo.png

Yarışmanın takipçileri için sürpriz olan isim, İtalyan şef Danilo Zanna oldu. Geçen sezon Hazer Amani'nin oturduğu jüri koltuğunu bu sene devralan Danilo Zanna'nın da içinde olduğu jüri yeni sezon yarışmacı seçmelerine başladı.

MasterChef Danilo Zanna kimdir?

19-07/31/danilo-zanna.jpg

15 Nisan 1982 İtalya / Toskana doğumlu olan isim, aşçı bir ailenin çocuğudur. Ailesinin izinden giden Zanna, İtalyan şeflerle çalışarak klasik bir eğitim aldı ve İtalyan mutfağı hakkında uzmanlaşmıştır. Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sunmaya başlamıştır. Elin Oğlu programında İtalyan kimliğiyle yer alan isim, Görümce adlı komedi filminde de rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin