American Horror Story yeni sezon fragmanı yayınlandı! 9. sezon ne zaman başlıyor?

Sevilen dizi American Horror Story yeni sezonu ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor! 9. sezondan fragman da izleyici ile paylaşıldı...

Nurşah
31 Temmuz 2019 - 15:12
Kültür Sanat

Korku antolojisi niteliğinde American Horry Story dizisinin yeni sezonu uzun bir süredir merakla bekleniyor. Slasher türündeki konusu ile izleyenlerine gerilim dolu dakikalar yaşatmayı amaçlayan diziden fragman da izleyici ile paylaşıldı!

19-07/31/american-horror-story-yeni-sezon-fragman.jpg

American Horror Story 9. sezon konusu

American Horror Story: 1984 ismi ile ekrana gelecek olan yeni sezon bölümlerinde 1980'lerin slasher yani cinayet, gerilim ve katil temalı filmlerinden esinlenilecek ve izleyiciye gerilim dolu anlar yaşatacak... Merakla beklenen yeni sezonda, American Horror Story evreninin sevilen ismi Evan Peters'in yer almayacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

19-07/31/american-horror-story-9-sezon.jpg

American Horror Story yeni sezon ne zaman başlıyor?

Sürükleyici konusu ile izleyiciyi bir anda etkisi altına alacak olan American Horror Story 1984, 18 Eylül Perşembe günü izleyicisinin karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

American Horror Story yeni sezon fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin