İbrahim Çelikkol hakkında çıkan darp iddialarını yalanladı!

Sevilen oyuncu hakkında çıkan iddialara sert yanıt verdi.

Merve Mutlu
31 Temmuz 2019 - 16:48
Magazin

En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde başrolü Kerem Bürsin ile paylaşan İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz gün Muğla'da 6 arkadaşı ile birlikte bir kişiyi darp ederek nezarete düştüğü iddiaları ile gündeme gelmişti. 

19-07/31/ibrahim-celikkol.jpg

Muğla'nın Akyaka beldesinde 6 arkadaşı ile dışarı çıkan Çelikkol, iddialara göre kendilerini gürültü yapmamaları konusunda uyaran bir kişiyi darp ederek fiziksel zarar vermiş ve geceyi nezarette geçirmişti. Daha önce de alkol ve darp haberlerine konu olan isim bu iddiaları sert bir dille yalanladı. 

19-07/31/elikkoldan-aciklama.jpg

Hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Çelikkol şunları söyledi: 

"Arkadaşımın doğum günü için uğradığım mekanın çıkışında, tanımadığım kişiler arasında yaşanan arbedeye tanık olmam sebebiyle, kişilerin sakinleşmesi, sükunetin sağlanması için sadece telkinde bulundum. İnsani bir görev olarak içinde bulunduğum bir hadisenin bu boyutlara gelmesine, şahsımın darp, şiddet gibi çirkin yakıştırmalarla suçlu gösterilmesine ve itibarsızlaştırma çabasına anlam veremiyorum.

Tanık olarak resmi kurumlara verdiğim ifademde de belirttiğim üzere, hiç kimseye saldırmadığım gibi bazı mecralarda yazdığı gibi alkollü de değildim. Kamera kayıtları incelenirse, alkollü olmadığım, kimseye zarar vermediğim görülecektir. Bu nedenle; hakkımda iftira niteliğinde, gerçek dışı haber yapan, gerçek dışı beyanda bulunan kişi ve kuruluşlar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır."

19-07/31/ibo.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin