Afili Aşk dizisinin oyuncusu Uğur Uzunel askerden döndü!

Afili Aşk dizisi ile izleyicinin beğenisini kazanan Uğur Uzunel askerlik dönüşü soluğu sette aldı!

Nurşah
31 Temmuz 2019 - 17:21
Gündem

Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Afili Aşk dizisi kısa sürede büyük bir beğeni kazandı! Dizide Erkut karakterini canlandıran oyuncu Uğur Uzunel de askerlik dönüşü soluğu sette aldı!

 19-07/31/afili-ask-ugur-uzunel-asker-donusu-sette.jpg

Uğur Uzunel askerden döndü!

Afili Aşk dizisinde Ayşe'nin iki abisinden birisi olan Erkut karakterini canlandıran Uğur Uzunel vatani görevini tamamlamak üzere diziden bir süre uzak kalmıştı. Askere giden oyuncunun yokluğunun hikayede sıkıntı yaratmaması için, canlandırdığı Erkut karakterini de askere göndermişlerdi...

19-07/31/ugur-uzunel-askerlik.jpg

Bedelli askerlik görevini tamamlayan sevilen isim, geçtiğimiz gün terhis belgesini de aldı. Setlere geri dönen oyuncuya, Afili Aşk ekibi de ufak bir kutlama düzenledi. Afili Aşk'ın Erkut'u, dizideki hikayesine kaldığı yerden devam edecek ve Uğur Uzunel'i gelecek bölümlerde izlemeye devam edeceğiz. Sevilen dizi bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin