Merve Mutlu
12 Kasım 2020 - 13:08
Magazin

Şimdilerde Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile adından söz ettiren ve aşk hayatı da oldukça merak edilen güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin aşk hayatı oldukça merak ediliyordu. Gizem çözüldü ve Cavadzade'nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

20-11/12/yasak-elma.png

Talat Bulut'un, aynı dizide Şahika karakterini canlandıran rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile dans ettiği anlara ilişkin videosu çok konuşulmuş ve akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bulut o video hakkında açıklama yaparak "Güzel kadınla güzel dans edilir. Darısı eşinin başına, artık düğününde halay çekerim" yanıtını vermiş ve "Nesrin evleniyor. Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun" sözleri ile müjdeli haberi paylaşmıştı.

Yasak Elma'nın oyuncuları Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşk yaşıyor!

20-11/12/nesrin.png

Aşk hayatıyla ilgili "Şöyle söyleyeyim; Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor. Bizim de gönlümüzde bir şeyler vardır ama siz görememişsinizdir. Bundan sonra daha dikkatli olursanız gözden kaçmayacaktır." diyen Yasak Elma'nın Kerim'i Gökhan Alkan ile Cavadzade'nin aşk yaşadığı ortaya çıktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin