Emre Altuğ Sihirli Annem dizisinin yeni Sadık'ı oldu!

Sihirli Annem dizisinin yeni Sadık'ı Emre Altuğ oldu.

Merve Mutlu
12 Kasım 2020 - 10:59
Gündem

İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner gibi sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile 2003 yılında Kanal D ekranlarında başlayan ve 2006 yılında 131. bölümü ile ekranlara veda eden Sihirli Annem adlı dizisinin yeniden çekilmesi için hazırlıklar devam ediyor.

20-11/12/sihirli-annem.png

Süreç Film imzasıyla hazırlanan dizi, 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilecek. Yeni yılda yayında olacak dizide, Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin Dudu rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın Perihan karakterini ise Lale Başar canlandıracak. 

Emre Altuğ Sihirli Annem dizisinin yeni Sadık'ı oldu!

20-11/12/altug.png

Sevilen oyuncuları kadrosunda toplamaya devam eden Sihirli Annem'in yeni versiyonu için hazırlıklar devam ederken bir peri olan Betüş'ün kocası Sadık'ı kimin canlandıracağı merak ediliyordu. Yeni Sadık karakterini Emre Altuğ canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin