Resul Dindar Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine konuk oluyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölüm konuğu Resul Dindar olacak.

Merve Mutlu
12 Kasım 2020 - 10:29
Gündem

Başrollerinde Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'i ve Kuzey karakteriyle de İsmail Demirci'yi bir araya getiren, oyuncu kadrosunda: Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri buluşturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 39. bölümünde sürpriz bir konuk da ekranlarda olacak.

20-11/12/resul.png

20 yıl sonra kaldığı yerden şiddetiyle devam eden Kuzey ile Yıldız'ın aşkını konu alan hikayesi ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam eden dizi Karadeniz'in hırçın sularında yaşanan bir aşkı konu alıyor. Yıldız karakakterini canlandıran Aslıhan Güner, seslendirdiği Karadeniz türküleri ile sık sık dizinin atmosferine renk katarken dizinin yeni bölümünde Karadeniz'in sevilen şarkıcılarından biri olan Resul Dindar da diziye konuk olacak. Dindar ve Yıldız karakteri sevilen türküyü birlikte seslendirecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin