Gerçek suçlu kim? Mini dizi Trial 4 Netflix'te başladı!

Gerçek suçlu sistem! 4. Duruşma (Trial 4) Netflix'te başladı! Trial 4 konusu ve fragmanı...

"Adım Sean Ellis. 19 yaşında haksız yere cinayetten suçlu bulundum. Dördüncü duruşmamda müebbet yiyerek hapse dönme ihtimaliyle karşı karşıyayım..."

4. DURUŞMA NETFLIX'TE BAŞLADI!

Gerçek suçlu sistem! Henüz 19 yaşındayken Bostonlu bir polisi öldürme suçlamasıyla hüküm giyen Sean K. Ellis'in masum olduğunu kanıtlamaya çabalarken sistematik ırkçılığı ve teşkilattaki yolsuzluğu ifşa etmesini konu edinen Netflix'in gerçek suç belgesel dizisi "4. Duruşma (Trial 4)" 11 Kasım 2020 Çarşamba günü tüm bölümleriyle Netflix'te yayınlandı.

Baş yapımcı Jean-Xavier de Lestrade (The Staircase) ve yönetmen Rémy Burkel (Sin City Law) imzalı 4. Duruşma'nın sezonu süreleri 52 ila 60 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor.

20-11/11/trial-4-dizisi.jpg

Bölümlerin sıralaması şöyle:

- 1. bölüm: "İnfaz Gibi Cinayet" (52 dakika)
- 2. bölüm: "Olağan Şüpheliler" (56 dakika)
- 3. bölüm: "Üç Duruşma" (58 dakika)
- 4. bölüm: "Utanç Rozeti" (54 dakika)
- 5. bölüm: "Gizli Bağlantı" (54 dakika)
- 6. bölüm: "Özgürlüğün Tadı" (54 dakika)
- 7. bölüm: "Siyahi İrlandalı" (60 dakika)
- 8. bölüm: "En Kötü Durum Senaryosu" (52 dakika)

20-11/11/trial-4-foto.jpg

Açılış bölümünde; 1993 yılında Bostonlu bir polis memurunun infaz gibi bir cinayete kurban gitmesinin ardından şüpheliler için şehir genelinde sıkı bir arama başlatılır. Polisler kısa bir süre sonra Sean K. Ellis isminde 19 yaşındaki bir şüphelinin üzerinde yoğunlaşır.

"Trial 4" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin