Merve Mutlu
11 Kasım 2020 - 10:33
Magazin

Yakın bir zamanda birlikteliklerini ilan eden sevilen oyuncular Berk Oktay ve Yıldız Çağri Atiksoy aşklarını doludizgin yaşamaya devam ederken kötü bir haber aldılar. Tv100'e açıklama yapan çift koronavirüse yakalandıklarını açıkladılar. 

20-11/11/berk-oktay-yildiz-cagri.jpg

En son Şampiyon dizisinde rol alan Yıldız Çağri Atiksoy ile Savaşçı dizisinin kadrosundan ayrılarak Fox ekranlarının sevilen projesi Yasak Elma'nın kadrosuna dahil olduğu haberleri ile bu ara çok konuşulan oyuncu Berk Oktay'ın koronavirüs açıklaması sevenlerini üzdü. Ünlü oyuncu çiftin tedavisi evinde yapıldı. Konuyla ilgili ulaşılan Berk Oktay "Doğru, hastalığı çok şükür hafif atlattık. Karantinamız iki güne bitiyor. Herkes çok dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor" dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin