Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece izleyicilerine veda etti...

Fox ekranlaırnın sevilen dizisinin yıldız ismi şaşırtan bir karar aldı.


14 Nisan 2020 - 10:11
Magazin

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece'nin yer aldığı Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, korona nedeniyle setlere ara verilmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor. 

Entrika dolu dizi ekranlara ara vermek zorunda kalsa da dizinin oyuncuları izleyicilerin yakın takibinde kalmaya devam ediyor. ÖZellikle de 2 milyon 800 kişinin takip ettiği ve Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece oldukça seviliyor. Instagran hesabında da bol bol paylaşım yapan ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu, koronavirüs nedeniyle çalışan kesim dışında herkesin evinde kaldığı günlerde sürpriz bir karar aldı ve içine dönmeye karar verdi. Bir süreliğine sosyal medya hesabını kapatan oyuncu bu haberi de "dijital detox" sözleri yazılı olan bir paylaşımla duyurdu.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin