Yaşam Koçu filmine görkemli bir gala yapıldı!

Doğu Demirkol ile Yağmur Tanrısevsin'in başrolünde yer aldığı Yaşam Koçu filmine geçtiğimiz günlerde görkemli bir gala gerçekleştirildi. Yağmur Tanrısevsin'in kıyafetiyle büyülediği akşama ünlü akını yaşandı. Yaşam Koç, 12 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Yapımcılığını Wovie, Dmc; Netd ve RetroPro’nun üstlendiği, Doğu Demirkolun senaryosunu yazdığı ve başrolünü Yağmur Tanrısevsin ile paylaştığı “Yaşam Koçu” filminin galası önceki gece Kanyon AVM’de yapıldı.

Yaşam Koçu Kıyafet Giydi

Film ekibinin tam kadro katıldığı gala gecesine ünlü akını yaşandı. Filmin senaristi ve başrollerinden biri olan Doğu Demirkol galaya yaşam koçu kıyafetiyle katılarak herkesi şaşırttı.

Doğu Demirkol yaptığı açıklamada, "Azıcık romantizmi var. Sadece komedi... Filmi araştırırken, ses ve karma terapistine gittim. Havaya yazmayayım diye çoğunun seansını aldım. Ses terapisi aldım 45 dakikası 145 euroydu. Neden euro olduğunu anlamadım" dedi.

Gecenin En Şıkı

Doğu Demirkolun partneri Yağmur Tanrısevsin, "Komedi filmi ve eğlenceli... Çok heyecanlıyız. İnanılmaz gülecekleri bir film olacak" dedi. Kıyafetiyle dikkat çeken Tanrısevsin, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.

Kalbimizden Doğurduğumuz Çocuklarımız Onlar

Projede yer alan Ömür Gedik, "Konuk oyuncuydum. Mesaj bir veren bir sahneydi. 'Satın almayın sahiplenin' mesajını vermek için sahneyi çektik. Rahmimizden değil, kalbimizden doğurduğumuz çocuklarımız onlar. Bu sahneyi görmek için filmi izleyin" diyerek, sokak hayvanları için mesaj verdi.

Koçluk Yaptım

Gala gecesine katılan Behzat Gerçeker, "Heyecanla bekliyoruz. Samsun Demir'den güzel müzikler çıktığı gibi güzel filmlerde gelecek" dedi.

Sanatçı, "Hiç yaşam koçunuz oldu mu?" sorusuna, "Öyle imkanım olmadı. Ama ülkemizdeki genç yeteneklere koçluk yapmaya çalıştım. Tarkan, Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'an çok şey öğrendim" yanıtını verdi.

Gülmeyi ve Eğlenmeyi Seviyorum

Yaşam Koçu filminin galasına katılan Demet Şener, "Gülmeyi ve eğlenmeyi seviyorum. Artık bazı şeylerden içimiz sıkılıyor. Dün uçak kazasıyla ilgili bir film izledim, artık kötü filmler izlemek istemiyorum çünkü etkileniyorum. Sinema filmi diziden daha güzel. Ömür boyu arkanızda bıraktığınız miras gibi" dedi.

Galaya katılanlar arasında bulunan yaşam koçu Çetin Çetintaş, Hakan Ünsal, Necati Akpınar, Samsun Demir ve eşi Ceylan Ergene Demir, Mehmet Demirkol, Tahsin Hasoğlu, Ozan Varol, Muraz Serezli, Oya Başar gibi birçok tanıdık sima da filmden çok keyif aldıklarını ve güldüklerini belirttiler.

Filmin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin’in yanı sıra Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu ve Ebrar Alya Demirbilek gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Cuma günü vizyona girecek film, galaya katılanlar tarafından beğenildi.

Ne Anlatıyor?

Aşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer, bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur. Gün geçtikçe çevresinde oluşan mürit halesinin etkisiyle kerameti kendinden sanan Cafer’in gerçeği bulması için önce kendini bulması gerekmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin