Yaşamayanlar 6 Eylül'de başlıyor!

Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar'ın yayın tarihi belli oldu!

Nurşah
27 Ağustos 2018 - 12:00
Yeni Bölüm

Uzun bir süredir merakla beklenen ilk Türk vampir dizisi Yaşamayanlar'ın yayın tarihi en sonunda belli oldu! Oldukça yetenekli genç oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Yaşamayanlar 6 Eylül'de ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak!

18-08/27/yasamayanlar-6-eylul-ilk-bolum.jpg

Yaşamayanlar ilk bölüm yayın tarihi belli oldu!

Bir süredir merakla beklenen ilk Türk yapımı vampir dizisinin yayın tarihi belli oldu... Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in yer aldığı merakla beklenen Yaşamayanlar dizisi ilk bölümü ile 6 Eylül Perşembe günü izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek!

Vampir dizisi tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği dizinin yayınlanan ilk afişi de izleyiciden büyük bir beğeni topladı. Mia adlı bir vampirin tekrar insana dönme macerasının anlatılacağı dizide oldukça yetenekli genç isimler yer alıyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin