Yaşanan art arda depremler sebebiyle yeni bölümler iptal edildi! Diziler ekrana gelmeyecek!

Hatay'da yaşanan art arda depremler sebebiyle bu akşam ekrana gelmesi beklenen Ömer, Yasak Elma ve Alparslan: Büyük Selçuklu dizilerinin yeni bölümleri son dakika kararı ile ekrandan çekildi. Peki Ömer'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma'nın 165. bölümü ne zaman ekrana gelecek? Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü gelecek hafta yayınlanacak mı?

Volkan Usta
20 Şubat 2023 - 20:58
Kültür Sanat

Bu akşam ekrana dönmesi beklenen diziler son dakika kararı ile ekrandan çekildi. İşte detaylar!

Hatay’da yaşanan 6.4 ve 5.8’lik iki depremin ardından Ömer, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma’nın yeni bölümleri iptal edildi.

TRT'de Alparslan: Büyük Selçuklu ve FOX'ta Yasak Elma dizilerinin yeni bölüm yayını peş peşe gelen deprem haberlerinin ardından iptal edildi. Star'da bu akşam yayınlanması planlanan Ömer dizisinin yeni bölümü de ekrana gelmeyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin