Yaşar'dan yeni yıl mesajı!

Şarkıcı Yaşar geçtiğimiz objektiflere bir alışveriş merkezindeki mekanda yakalandı. Yaşar yeni yıla sağlam bir kafayla girmek gerektiğinin altını çizdi.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 09:29
Magazin

Yaşar, Watergarden İstanbul'da bulunan özel bir mekanda gerçekleşen konseriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Soğuk havaya rağmen binlerce hayranını bir araya getiren sanatçı, geçmişten günümüze sevilen şarkılarıyla coşkulu bir atmosfer yarattı. "Deniz Yoksulu" şarkısıyla sahneye çıkan Yaşar, "Çav Bella" ile ilk yarıyı kapatırken, ikinci yarıda da sevilen şarkılarına yer verdi.

Yeni yıla sayılı günler kala sevenlerine seslenen Yaşar, "Önce zihin sağlığınız, sonra da beden sağlığınız olsun. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.' Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. İyi ki varsınız" diyerek yeni yıl dileklerini iletti. Yaklaşık iki saat süren enerjik sahne performansının ardından Yaşar, alkışlar eşliğinde sahneyi terk etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin