Teşkilat 87. Bölümde Anton, Ömer'i oyuna getirdi! Şirket, Cihangir'i kaçırdı!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 87. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 87. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 88. bölümünde neler olacak? Teşkilat 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
11 Aralık 2023 - 09:30
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, dün akşam aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. Aksiyon ve heyecan dolu sahnelerin hız kesmediği sevilen dizi, yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

TEŞKİLAT 87. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer'in desteğiyle saldırıdan kurtulan ekip Uzay’ı da tedavi altına aldı. Bu sırada Anton diplomatik dokunulmazlığıyla serbest kalırken Ömer’i tuzağa düşürdüğünü sanarak yeni planını devreye soktu. Beliz Alkım’ı babasının evinde gören Neslihan, Beliz’in babasına yakınlaşmasının önüne geçmek için tavrını net bir şekilde ifade etti.

İstanbul’a dönen ekip çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. İsis’i deşifre etmek için Anton ve Skarlet’i yakın takibe aldılar. Sena hakkında mahallede dedikoduların başlaması Korkut’un canını sıktı. Karmaşık duygular içerisinde olan Korkut yeni bir kararın eşiğine geldi.

Çetin Erdemsoy ve ailesi hakkındaki gizli dosyalara erişen Skarlet, Neslihan’ın annesinin ölümü ile ilgili sırrını öğrendi. Skarlet Neslihan’la annesinin mezarında buluştu. Bu sırada Cihangir de Skarlet’i takip ederken Skarlet’in adamları tarafından ele geçirildi. Anton, Ömer’e karşı kaybettiği silah ve paraya karşılık Cihangir’in hayatını ortaya koydu. Skarlet ise annesinin ölümüyle ilgili Neslihan’a söylediklerinden sonra hesap sormak için soluğu babasının evinde aldı.

Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin