Yasemin Kay Allen'in göbek adı olay oldu

Yeni tiyatro oyunlarını anlatmak üzere Ceyda Düvenci'nin konuğu olan Yasemin Kay Allen ile Murat Cemcir'den samimi açıklamalar geldi. Yasemin Kay Allen göbek adının 'Kay' olması hakkında da açıklık getirdi.

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 10:20
Magazin

"Büyük Aşıkların Sonuncusu" adlı tiyatro oyunuyla aynı sahneyi paylaşan Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'de Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. 

Oyuncu Yasemin Kay Allen, ilk kez ismiyle ilgili detay vererek, 'Kay'ın sanıldığı gibi soyadı değil, göbek adı olduğunu ve annesinin, ismi okunurken daha fanatik durması için bu göbek adını koyduğunu söyledi.

'Göbek Adı Kay Olmaz'

Yasemin Kay Allen, annesi Suna Yıldızoğlu'nun koyduğu göbek adı için "Kay (key) göbek adım. Fanatik olarak kulağa daha hoş geliyor diye koyulmuş açıkcası, anlamı yok. Yasemin Allen'den ziyade annem Yasemin Kay Allen demiş. Bana söylediği hikaye bu" dedi.

Murat Cemcir'in duruma espirili yorumu ise, "İnsanın göbek adı Kay olmaz ya" oldu. 

Yorumlara Alışmış

Oyuncu Yasemin Kay Allen, Ceyda Düvenci'ye, "Annen senden daha güzeldi yorumlarına alıştım artık. Annem hala benden daha güzel" dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin