Yasemin Özilhan'ın alacağı ücret dudak uçuklattı

Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle tanınan Yasemin Özilhan, 12 yıl sonra setlere dönüyor. Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan sosyetenin ünlü ismi Özilhan hangi projede yer alacak? Yasemin Özilhan hangi projede oynayacak? Yasemin Özilhan ne kadar ücret alacak? Yasemin Özilhan kimdir?

Berfin Sengil
25 Aralık 2023 - 14:03
Magazin

Bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde Doktor Ela'yı canlandıran Yasemin Ergene, 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenerek mesleğini yarıda bırakmıştı.

Kutsi ile başrolleri paylaştığı Doktorlar dizisinin çekildiği hastanenin sahibi olan Özilhan Ailesi'nin oğlu İzzet Özilhan ile evliliği sonrası soyismini de değiştiren Yasemin Özilhan'ın yeniden setlere döneceği iddia edildi.

12 Yıl Sonra Kamera Karşısında

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre, 2019'da bir dizide konuk oyuncu olduğu sırada, "Setleri özlediğimi fark ettim, iyi bir senaryo gelir ve şartlarım kabul edilirse mesleğime dönebilirim" diyen Yasemin Özilhan, 12 yıl sonra kamera karşısına geçecek.

Şartları Kabul mu Edildi?

Dijital bir platformda yayınlanacak ve 8 bölümden oluşacak bir diziyle anlaştığı ifade edilen sosyetenin tanınmış isminin, "Senaryoda beni ve ailemi rahatsız eden sahneler olmayacak. Haftada 3 gün ve günde 4 saatten fazla çalışmam" şeklinde sıraladığı şartların kabul edildiği konuşuluyor.

Gazetemagazin sayfasında yer alan habere göre, Özilhan'ın bölüm başına alacağı ücretin 1 milyon TL olacağı iddia edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin