Alperen Duymaz ve Hazal Kaya "Alı-Kara" adlı dizide partner oluyor!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan sevilen isimler Alperen Duymaz ve Hazal Kaya Karga Seven Pictures’ın yeni dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyorlar. Peki Alperen Duymaz ve Hazal Kaya'nın yeni projesi ne? Alperen Duymaz yeni dizide hangi rolde yer alacak? Hazal Kaya Alı-Kara dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Alı-Kara dizisinin konusu ne? Alı-Kara dizisinde kimler rol alacak? Alı-Kara dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Alı-Kara dizisi nerede çekiliyor? Alı-Kara dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Alı-Kara dizisi uyarlama mı? Alperen Duymaz kimdir? Hazal Kaya kimdir?

Volkan Usta
25 Aralık 2023 - 14:32
Kültür Sanat

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Alperen Duymaz yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanırlen yakışıklı oyuncun partneri de belli oluyor.

Karga Seven Pictures’ın yeni dizisi “Alı-Kara”nın hazırlıklerı devam ederken oyuncu seçmeleri de sürüyor. İlk olarak Alperen Duymaz ile anlaşan yapım yakışıklı oyuncun partnerini de bulmuş gibi gözüküyor.

Polisiye aşk hikâyesinin işleneceği dizide Duymaz partneri için Hazal Kaya‘yla görüşmeler sürüyor. Kanal görüşmeleri de devam eden dizinin sete çıkış tarihi henüz belli olmadı. Senaryoyu çok beğenen iki oyuncu dizinin kanalı belli olana kadar dijital ve film projelerini değerlendirmeye alacak.

Merakla beklenen “Alı-Kara” dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak. Dizinin senaryosunu dizi tarihine geçen unutulmaz işlere imza atan Eylem Canpolat kaleme alıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin