Feyyaz Yiğit en çok kimi güldürmeyi seviyor?

Ölümlü Dünya 2'deki oyunculuğuyla yeniden gündeme gelen Feyyaz Yiğit güldürmeyi en sevdiği rol arkadaşını açıkladı. Yiğit'in, "Bana karşı dalağı düşük" dediği oyuncu kim?

Berfin Sengil
25 Aralık 2023 - 14:44
Magazin

Ali Atay'ın yönettiği “Ölümlü Dünya 2” filmi vizyondaki üçüncü haftasında büyük bir başarı elde ederken 1 milyon 338 bin 726 gişe ve 170 milyon 738 bin 200 TL hasılata ulaştığı açıklandı.

Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına katılan, filmin Serbest'i Feyyaz Yiğit,  setten anılarını ve güldürmeyi en çok sevdiği arkadaşını anlattı.

Bunu Suistimal Ediyorum

Yiğit, Mehmet Özgür’ün canlandırdığı İlhami karakterini güldürmek için uğraştığını söylerken şu ifadeleri kullandı:

Benim bütün motivasyonum Mehmet Abi'yi güldürmek oluyor. Çünkü Mehmet Abi o kadar güzel gülüyor ki ben onunla beraber oynarken ‘Bir şey yapayım da Mehmet Abi gülsün, eğlensin’; ben o eğlencenin peşinde oluyorum.

Bana karşı daha dalağı düşük galiba biraz… Ben de bunu suistimal ediyorum beraber çalışırken. Çünkü çok hoşuma gidiyor. Mehmet Abi ile birlikte olduğum her saniye hatıramda çok eğlenceli anlar…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin