Serkan Çayoğlu'nun "Fatih" dizisindeki partneri belli oldu! İşte o genç oyuncu...

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak "Fatih" dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Serkan Çayoğlu'nun dizideki partneri kim oldu?Fatih'in konusu ne? Fatih'te kimler oynuyor? Fatih'in oyuncuları kimler olacak? Fatih ne zaman başlayacak?

Berfin Sengil
25 Aralık 2023 - 15:18
Kültür Sanat

Tarihi dizilerine bir yenisini ekleyen TRT 1'de "Fatih" dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosu da şekillenmeye başlayan dizide Serkan Çayoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracağı açıklanmıştı. Çayoğlu'nun dizideki partnerinin ise Esila Umut olacağı duyuruldu.

Oyunculuğa 2015 yılında Sevdam Alabora dizisiyle başlayan Esila Umut daha sonra Kardeşim Benim, Kin, Payitaht Abdülhamid, Akrep, Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Derdim Var gibi projelerde yer aldı. Umut'un "Fatih" dizisinde ise Serkan Çayoğlu'na eşlik edeceği öne sürüldü.

2024'ün ilk aylarında Miray Yapım imzasıyla yayınlacak dizinin yönetmen koltuğunda Şafak Bal oturacak. Dizinin senaryosunu Ozan Bodur, Enes Şengönül, Cihan Bozkay ve Fatih Güler'in yazacak.

"Kudretimin ulaştığı yere hayalleriniz ulaşamaz!" sloganıyla çekilecek dizide usta oyuncular Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Ayşegül Günay ve Sinan Albayrak'ın da yer alacağı konuşuluyor.

Ayrıca dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Ocak ayında sete çıkacak olan Fatih dizisinde Konstantin karakterine Seçkin Özdemir'in canlandırmasına karar verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin