Yasemin Şefkatli ikizleri paylaştı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile gelini Yasemin Şefkatli geçtiğimiz aylarda ikizlerini kucağına almıştı. Yasemin Şefkatli'den bebeklerin pozlarını paylaştı.

Berfin Sengil
01 Mart 2024 - 12:41
Magazin

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu olan İdo Tatlıses, hayatını Yasemin Şefkatli ile birleştirmiş ve çift geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı.

Çift babalarının isimleri olması için ikizlere İbrahim Ayel ve Sinan Emir adlarını verirken, ikizlerden birinin kalbindeki sorun nedeniyle doğumun ardından ameliyat olacağı açıklanmıştı.

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından haberi duyurarak İbrahim Ayel bebek için dua istemişti. Ameliyatın başarılı geçmesinin ardından ikizler sonunda evlerine ulaştı. Yasemin Şefkatli'den de ikizler için kareler gelmeye başladı.

Binlerce takipçili hesabından sık sık paylaşımlar yapan Yasemin Şefkatli'nin ikizlerini paylaşmasıyla da gözler bir kez daha üzerine çevrildi.

İkiz bebeklerinin yüzünü göstermeyen Şefkatli, "Uyku arkadaşları" dediği kareleri, sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden sevenleriyle paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin