Yaz Şarkısı 7. Bölümde tüm yalanlar ortaya çıktı! Finalde neler yaşanacak?

Fox'un Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'lu yeni dizisi Yaz Şarkısı 7. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yaz Şarkısı'nın 7. bölümünde neler yaşandı? Yaz Şarkısı 8. Bölümde neler olacak? Yaz Şarkısı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaz Şarkısı dizisi oyuncuları kimlerdir? Yaz Şarkısı dizisi konusu nedir? Yaz Şarkısı Gülbeyaz kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Yaz Şarkısı Kemal kimdir? Mustafa Mert Koç kimdir? Yaz Şarkısı reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
21 Ağustos 2023 - 09:22
Kültür Sanat

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı 7. bölümüyle ekrana geldi.

YAZ ŞARKISI 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaz ve Kemal’in çiftlik evi macerası herkesi etkiler. Murat ve Yaz arasındaki evlilik yalanı da herkes tarafından sorgulanmaya başlar.

23-08/18/yaz-sarkisi_7-7-1692375297.JPG

Özellikle Neriman ve Emine’nin bu olayın üzerine gitmesi Yaz’ı zor durumda bırakır. Murat yaşadığı kalp kırıklığıyla Yaz’dan uzaklaşmaya çalışırken Yaz yalanı devam ettirmek için tek başına çabalamaya başlar.

23-08/18/yaz-sarkisi_7-4-1692375305.JPG

Bazı şeyleri gizleyerek Kemal ve Aslı’dan yardım ister. Yeni planını Emine’nin kafasındaki soruları gidermek üzerine kurgularken işler ters gider ve kendisini hayatının en büyük boşluğunda buluverir…

23-08/18/yaz-sarkisi_7-6.JPG

Yaz Şarkısı yeni bölümüyle 27 Ağustos Pazar saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin