Yaz Şarkısı final bölümünde mutlu anlar yaşandı! Yaz ve Murat için güzel bir son yaşandı!

Fox'un Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç'lu yeni dizisi Yaz Şarkısı final bölümüyle ekrana geldi. Peki Yaz Şarkısı'nın final bölümünde neler yaşandı? Yaz Şarkısı dizisi oyuncuları kimlerdir? Yaz Şarkısı dizisi konusu nedir? Yaz Şarkısı Gülbeyaz kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Yaz Şarkısı Kemal kimdir? Mustafa Mert Koç kimdir? Yaz Şarkısı reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
28 Ağustos 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı final bölümüyle ekrana geldi.

YAZ ŞARKISI FİNAL BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı ve Kemal'in geçmişteki birlikteliğini saklaması Yaz'ın güvenini sarsar. Yaz'ı en çok üzen şey Murat'ın da bu gerçeği bilip kendisinden gizlemesi olur.

23-08/26/yaz-sarkisi_-final-bolumu-1.JPG

Kemal özür dilemenin yollarını ararken Murat her şeyden vazgeçip tüm gerçeği annesiyle paylaşır.

23-08/26/yaz-sarkisi_-final-bolumu-4.JPG

Yaz'a da doğru olanın bu olduğunu artık oyun oynamak istemediğini söyler. Bu konuşma sırasından Yaz'a olan aşkını itiraf etmesiyse her şeyi değiştirir.

23-08/26/yaz-sarkisi_-final-bolumu-5.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin