Yazgı'nın yayın tarihi belli oldu!

Tv8'in yeni dizi Yazgı ne zaman yayınlanacak? Yazgı dizisinin oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk’ün paylaştığı, yürütücü yapımcılığını Akn Film’in, yönetmenliğini Hakan Şahin’in ve Filiz Polat Turan’ın, senaristliğini ise Yaşar Aksu'nun yaptığı Yazgı dizisi için geri sayım başladı.

Yazgı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Oyuncu kadrosunda; Alper Türedi, Elvan Boran, Buket Dereoğlu, Numan Çakır, Ufuk Kaplan, Cem Baza, Derya Kurtuluş Oktar, Hülya Diken, Ceren Yavuz, Halil İbrahim Yılmaz, Melih Özkaya, Zeynep Utku, Denisa Gültekin, Yasemin Nur Öztürk ve Cemal Gönen’in yer aldığı “Yazgı” 3 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 13.30’da TV8’de.

Yazgı dizisinin konusu nedir?

Her insan bir hikayedir. Ama bazı insanların hikayeleri tek başına anlatılamaz. “Yazgı” yıllarca birbirini hiç tanımadan büyüyen iki gencin kendi planlarını yaparken kaderin planlarıyla karşılaşmasının hikayesidir...

Yazgı” 3 Ekim Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 13.30’da TV8’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin