Yeni anime dizisi gen:LOCK'u tanıyalım! Seslendirme kadrosunda kimler var?

Rooster Teeth yapımı anime gen:LOCK'un seslendirme kadrosuna Michael B. Jordan'ın ardından Dakota Fanning ve Koichi Yamadera da katıldı.

Rooster Teeth, Los Angeles'ta düzenlenen Anime Expo 2018'de anime türündeki 3D dizisi "gen:LOCK"tan yeni haberler verdi.

GEN:LOCK'UN SESLENDİRME KADROSUNDA KİMLER VAR?

Geçmiş dönemde Gus ve Caroline gibi animasyon filmlerinde seslendirme sanatçılığı yapmış ünlü aktris Dakota Fanning ile Cowboy Bebop, Ghost in the Shell gibi yapımlarda yer almış Japonyalı ünlü anime seslendirme ustası Koichi Yamadera dizi ekibine dahil olan yeni isimler oldular.

18-07/09/dakota-fanning-1531091458.jpg

Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruda Michael B. Jordan'ın (Black Panther, Creed) ana karakter savaş pilotu Julian Chase'i seslendireceği açıklanmıştı.

"GEN:LOCK" KONUSU

Rooster Teeth'in ikinci anime serisi olma özelliğindeki gen: Lock'un hikayesi; küresel bir savaşın kaybeden tarafında bulunan dünyanın son özgür toplumuna odaklanıyor.

Bu topluluğun genç pilotlardan oluşan ekibi mücadeleyi sürdürebilmek için mecha olarak bilinen dev, silahla kuşanmış robot bedenleri kontrol etmekle görevlendirilir.

18-07/09/gen-lock.jpg

Dakota Fanning uzman bir mecha pilotu ve Chase ile duygusal ilişki içindeki Miranda Worth karakterini seslendirecek.

Koichi Yamadera ise gen:LOCK programında Chase ile birlikte savaşmak için Japonya'nın askeri kuvvetlerinden ekibe transfer edilen Kazu Iida karakterine ses verecek.

18-07/09/gen-lock-poster-1531091477.jpg

GEN:LOCK 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Anime, Rooster Teeth'in dijital yayın platformunda 2019'un Ocak ayı içinde izleyicilerle buluşacak ve platform bünyesinde yer alıp önümüzdeki sonbaharda altıncı sezonuna girecek RWBY ile tüm zamanların en uzun web dizisi Red vs. Blue'nun arasına girmiş olacak.

Projenin yapımcılığını Rooster Teeth ile birlikte Jordan'ın yapım şirketi Outlier Productions üstleniyor.

"gen:LOCK" Teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin