Yeni bilim kurgu dizisi Metropolis geliyor!

Fritz Lang'in 1927 yapımı filminden uyarlanacak olan yapımın yaratıcısı Mr. Robot ile adını duyuran Sam Esmail olacak.

Berfu Özlen
19 Aralık 2016 - 15:50
İptal - Onay

Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail, yeni bir yapımla karşımızda!

Yazar ve yönetmen Esmail, 1927 yapımı klasik bilim kurgu filmi Metropolis'in dizi uyarlaması için çalışmalara başladı. 

Kaynaklara göre Metropolis'in yapımı henüz anlaşma aşamasında. Aynı kaynaklar stüdyonun yayın için 2 senelik bir zaman öngörüğünü de belirtti.

Metropolis'in konusu ne olacak?

Aynı orjinal yapımdaki gibi Metropolis dizisi de uzak gelecekte zengin iş adamlarının inanılmaz yüksekliklerdeki gökdelenlere sahip olduğu, ancak fakir topluluğun kötü şartlar altında yaşayıp bu gökdelenlerin inşaatında çalıştığı bir dünyayı konu alacak. 

Neredeyse 100 sene önce yayınlanan film hala çekilen en pahalı filmlerden olma özelliğini koruyor. 2026 yılında geçen film ayrıca zamanının en teknolojik özel efektlerine de sahipti.

Pahalı bir yapım

Kaynaklar aynı zamanda dizide bölüm başı 10 milyon dolar gibi bir rakam harcanacağını belirtti. ve beklentiler de haliyle çok yükseldi. 

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin