Yeni bir dava ile Undercover 2. sezon Netflix'te başladı!

Yeni bir dava, yeni bir kötü adam... Netflix'in suç dizisi Undercover 2. sezonuyla 9 Kasım'da başladı! Yeni sezon detayları...

Yeni bir dava, yeni bir kötü adam ile gerilim kaldığı yerden devam ediyor...

Netflix'in Belçika & Hollanda ortak yapımı suç draması "Undercover" 2. sezon bölümleriyle 09 Kasım 2020 Pazartesi günü online yayın platformunun kütüphanesine eklendi.

Yeni sezonda; bir önceki sezon yaşanan olayların üzerinden yaklaşık bir yıl geçtikten sonra Kim De Rooij'un yasa dışı silah tüccarlarını yakalama çabası Bob Lemmens'i yeniden tehlikeli bir gizli göreve gitmeye sevk ederken intikam ve adalet arayışındaki çizgi giderek bulanıklaşır.

20-11/09/undercover-izle.jpg

03 Mayıs 2019'da yayınlanan ilk sezonda olduğu gibi yeni sezon da toplam 10 bölümden oluşuyor. Süreleri 47 ile 52 dakika arasında değişen ikinci sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. sezon 1. bölüm: "El Dorado" (47 dakika)
- 2. sezon 2. bölüm: "Pentagon" (49 dakika)
- 2. sezon 3. bölüm: "Soldiers of Love" (47 dakika)
- 2. sezon 4. bölüm: "Truva Atı" (47 dakika)
- 2. sezon 5. bölüm: "Devrim" (50 dakika)
- 2. sezon 6. bölüm: "Victor" (50 dakika)
- 2. sezon 7. bölüm: "Enrico ile Anlaşma" (50 dakika)
- 2. sezon 8. bölüm: "Çıkmaz" (51 dakika)
- 2. sezon 9. bölüm: "Yeniden Yapılanma" (52 dakika)
- 2. sezon 10. bölüm: "Savaş" (47 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Kim De Rooij yasa dışı silah satışı soruşturmasında Bob Lemmens'ten yardım talep ettiğinde, sonu Ferry Bouman'a kadar uzanan bir bela zincirini tetiklenmiş olur.

20-11/09/undercover-2-sezon-afis.jpg

Sezonun oyuncu kadrosunda Tom Waes (Bob Lemmens), Anna Drijver (Kim De Rooij), Frank Lammers (Ferry Bouman) üçlüsüne Wim Willaert (Laurent Berger), Sebastien Dewaele (Jean-Pierre Berger), Ruth Becquart (Nathalie Geudens), Elise Schaap (Danielle Bouman), Raymond Thiry (John Zwart), Kris Cuppens (Walter Devos), Kevin Janssens (Jurgen van Kamp), Huub Smit (Dennis de Vries), Manou Kersting (Nick Janssens), Jeroen Van der Ven (Patrick Dierickx) eşlik ediyorlar.

"Undercover" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin