Yeni cinayet gerilimi "The Truth About the Harry Quebert Affair" dizisini tanıyalım!

Epix kanalından yeni bir dizi yolda: "The Truth About the Harry Quebert Affair".

Volkan Küçükel
15 Ağustos 2017 - 23:13
Gündem

Epix kanalından yeni bir dizi yolda: "The Truth About The Harry Quebert Affair".

Sezonu 10 bölüm olarak planlanan MGM Television, Eagle Pictures ve Barbary Films ortak yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosunda Grey's Anatomy ile tanıdığımız Patrick Dempsey, Damon Wayans Jr ve Virginia Madsen gibi isimler rol alacak.

ANNAUD'UN AMERİKAN TELEVİZYONU İÇİN İLK İŞİ

Joël Dicker'in 2012'de yayımlanan çok satan romanından ekranlara uyarlanacak dizinin tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Seven Years In Tibet ve Oscar ödüllü Black And White In Color filmlerinin yönetmeni Jean-Jacques Annaud oturacak. Bu proje aynı zamanda Annaud'un ilk televizyon projesi oluyor.

17-08/15/patrick-dempsey.jpg

"THE TRUTH ABOUT THE HARRY QUEBERT AFFAIR" OYUNCU KADROSU

Peki, dizide hangi oyuncuyu nasıl bir rolde izleyeceğiz:

Patrick Dempsey, arazisi üzerinde gömülmüş olarak Nola Kellergan isminde genç bir kızın bedeninin bulunması nedeniyle cinayetle suçlanan Harry Quebert karakterine hayat verecek.

Damon Wayans JR; Kellergan'ın ölümünü araştıran Maine bölge polisi Perry Gahalowood; Virginia Madsen ise yerel bir küçük restaurant işleten ayrıca Quebert hakkında bir sır öğrenen Jenny'nin annesi Tamara Quinn'e hayat verecek.

Ben Schnetzer (Snowden), Kristine Froseth (Apostle), Colm Feore (House Of Cards), Josh Close (Person of Interest), Matt Frewer (Timeless), Connor Price (X Company), Tessa Mossey (The Glass Castle), Victoria Clark (Homeland), Craig Eldridge (The Death And Life Of John F. Donovan), Kurt Fuller (Phil), Don Harvey (The Deuce), Felicia Shulman (Brad's Status) ve Wayne Knight (Narcos) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

17-08/15/harry-quebert-oyuncu-kadrosu.jpg

Jean-Jacques Annaud ilk televizyon projesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "The Truth About the Harry Quebert Affair, ilk Amerikan televizyon girişimim için ideal bir projeydi. New England'ın küçük bir kasabasında geçen zengin ve incelikli roman, klasik bir gizem yapımının tüm unsurlarına sahip. MGM ve yapımcılar Tarak Ben Ammar ile Fabio Conversi bana müthiş bir oyuncu kadrosu ve yetenekli bir ekip kurma olanağı sağladı. Harry Quebert için duydukları heves benimkiyle eşit düzeyde."

Dizinin pilot bölüm senaryosu Lyn Greene ve Richard Levin ikilisi tarafından kaleme alınırken birçok bölümün ekran uyarlamasında göre yapan Annaud ile birlikte Tarak Ben Ammar, Fabio Conversi, Greene ve Levine yürütücü yapımcı olarak görev yapıyorlar.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Truth About The Harry Quebert Affair'in çekimlerine Montreal, Kanada'da başlandı. Dizinin ne zaman izleyicilerle buluşmaya başlayacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

 17-08/15/joel-dicker.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin